Wederom zoektocht naar gestolen aangepaste driewieler

Van onze redactie
12 oktober 2014
Rien Groenewegen (54) baalt enorm: zijn speciaal aangepaste ligfiets, een driewieler, is vrijdagnacht uit zijn voortuin gestolen. Het zeer opvallende 2,5 meter lange vervoersmiddel verdween uit de Burghardt van den Berghstraat in Bottendaal en Rien's vrienden zijn een zoektocht gestart.
Eerder dit jaar, in mei,  verdween ook de aangepaste driewieler van een 13-jarig meisje in het Waterkwartier. Deze fiets werd niet meer teruggevonden.
Aan huis gekluisterd
‘Ik zou niet weten waarom je deze fiets zou stelen en ik vermoed dat ze er misschien mee zijn gaan joyriden en dat ie daarna ergens gedumpt is. De fiets is helemaal aangepast. Ik heb een herseninfarct gehad en heb een linkszijdige verlamming. Alles op de fiets zit werkt alleen aan de rechterkant, zoals de remmen bijvoorbeeld.’ Het bijbehorende fietskarretje hebben de dieven wel laten staan.
Vrienden zijn een zoektocht naar de fiets gestart. Rien is helemaal onthand nu en aan huis gekluisterd. Extra zuur is dat de fiets ooit 2e hands gekocht is en dus niet verzekerd was. De fiets was zeker 2,5 meter lang
Beschrijving fiets
Zwarte Kettwiesel  3-wieler ligfiets van het merk Haase. Zwarte bagagetas erop en een trekhaak. De trekhaak is een uniek herkenningspunt, deze zit er niet standaard op. Op het frame zit een snelheidsmeter gemonteerd.
Hebt u de fiets gezien of een idee waar deze zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844
 

Dit bericht delen:

Advertenties