Rotaract zamelt geld in voor kankerpatiënten

Van onze redactie
3 november 2014
Op zondag 9 november organiseert Rotaract Club Nijmegen een bijzondere avond om geld in te zamelen voor het Helen Dowling Instituut (HDI). Het thema is Young Talent. In Café Trianon komen verschillende jonge Nijmeegse sprekers vertellen over hun passie, variërend van ondernemerschap tot sport. Daarnaast is er muziek van verschillende jonge Nijmeegse talenten. Zo speelt Paul Eppink als een live jukebox de favoriete nummers van het publiek en zal een jazzband optreden.
Rotaract Club Nijmegen is een vrijwilligersgroep voor studenten en werkenden van achttien tot vijfendertig jaar. Ze hebben verschillende projecten, waar ze dit keer het HDI voor hebben uitgekozen. Dieuwertje Vos: “Wij vinden het ontzettend belangrijk om ons steentje bij te dragen aan deze samenleving. Dit keer doen we dat door het HDI te steunen”. Het HDI biedt psychologische hulp aan mensen met kanker en hun naasten. Psychologische zorg is nodig omdat de ziekte enorm hard aankomt. Het HDI staat open voor alle mensen met kanker, ongeacht de aard en de ernst van de ziekte, de fase van behandeling of de vooruitzichten.
Veiling
Om een mooi bedrag op te halen voor het HDI organiseert Rotaract een stille veiling met prachtige veilingstukken, variërend van een vergaderarrangement in Slot Doddendael tot een luxe overnachting in een 5-sterrenhotel op de Veluwe. Ook is er een loterij met mooie prijzen.
 
Locatie: Café Trianon, Berg en Dalseweg 33, Nijmegen. Aanvang: 20.00 uur.
 

Dit bericht delen:

Advertenties