Overval Waterstraat: vrouw bij bushalte auto ingesleurd

Van onze redactie
24 oktober 2014
De vrouw die vanochtend even voor 10.00 uur aan de Waterstraat door twee onbekende mannen met een vuurwapen overvallen zou zijn, blijkt eerst bij de bushalte op de Waterstraat een auto in gesleurd te zijn.
Naar nu bekend is gemaakt stond de vrouw bij de bushalte te wachten toen twee mannen haar plotseling een donker kleurige hatchback introkken. Vervolgens werd zij door twee mannen gedwongen naar haar huis te rijden. Zij wilden geld zien. In de woning werd naar geld gezocht en werd een familielid gebeld die daarheen moest komen. Het familielid kwam aan, maar ontdekte al snel dat er wat mis was, nam de benen en waarschuwde de politie. De politie trof de vrouw ongedeerd in de woning aan. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de twee daders.
Signalementen van de daders
De daders waren twee lichtgetinte mannen. Dader 1: was een getinte man van ongeveer 1.80 lang, tussen de 20 en 30 jaar en hij droeg een bruine leren jack. Hij zag er verzorgd uit. De andere man was iets kleiner en wat forser, in het donker gekleed en had opvallend lichte ogen. De twee daders zijn weggereden in een donker kleurige personenauto, een vijfdeurs hatchback.
Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 

Dit bericht delen:

Advertenties