Dier van de week

Van onze redactie
25 oktober 2014
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Vandaag aandacht voor Arnold, een mooie zwart-witte senior die bij Hokazo op een nieuw huis wacht.
Arnold is een zwart/witte, inmiddels gecastreerde kater. Zijn geboortedatum is geschat op 1 juni 2004, dus hij is al senior. Je ziet aan hem dat hij veel levenservaring heeft opgedaan. Er zit een scheurtje in zijn rechter oor, waarschijnlijk opgelopen op straat. Hij heeft een mooie, doorleefde, wijze blik. Je kunt heel diep in zijn grote, groene ogen staren. En wat je dan ziet is erg mooi, want Arnold houdt van mensen. Hij is een enorme knuffelkat. Deze kater heeft zijn vertrouwen in mensen nooit verloren. Hoe het zit met zijn vertrouwen in kleine kinderen en honden weten we niet. Hij leeft nu met andere katten samen in het asiel en dit gaat heel goed.
Arnold is een rustige, ontzettend lieve en aanhankelijke kater. Hij houdt van aaien, hij geeft kopjes, ook in je gezicht. Als je stopt met hem verwennen, pakt hij voorzichtig je hand met zijn pootje of bekkie en laat zo zien dat hij nog meer wil. Wij noemen dat “liefdesbeetjes”. Oppakken is geen probleem en hij klimt ook zo op schoot. Dan begraaft hij zich in je kleding en doordrenkt zich met de geur van degene die hem zo lekker aan het kroelen is. Hij geniet hier in de kattenren heerlijk van het zonnetje. Arnold vindt het heel lekker om af en toe buiten een frisse neus te kunnen halen. Hij heeft een hele aangename, rustgevende spin. Ontspanning in het bijzijn van Arnold is daarom gegarandeerd! En als je hem wilt laten ontspannen, koop dan wat Catnip of kattenkruid voor hem, he loves it!
 
Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen.
Openingstijden:
Ma, wo, do en vr van 12:00 uur tot 15:30 uur
Za van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Di en zo gesloten.
Dierenopvangcentrum Hokazo (bekijk ook onze Facebookpagina eens)
Lange Goorstraat 6
5406 XE Uden
0413-260546
admin@hokazorg.nl

 

Dit bericht delen:

Advertenties