Nieuws uit Nijmegen zoekt nieuwe collega's

Van onze redactie
25 oktober 2014
Nieuws uit Nijmegen is een jonge en dynamische nieuwssite, voor Nijmegenaren door Nijmegenaren. We hebben een groot aantal lezers op onze site en veel volgers op Twitter en op Facebook. Ook ons YouTube kanaal wordt goed bekeken. De site wordt door een team van vrijwilligers gemaakt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Zou jij je energie willen steken in het verslag maken van de gebeurtenissen in onze stad? Dat kan van alles zijn zoals: sport, politiek, 112 gebeurtenissen, het uitgaansleven, kies maar uit!
Als vrijwilliger werk je vanuit thuis en je kunt je tijd indelen zoals jij dat wilt. De hoeveelheid tijd bepaal je zelf. Een grote dosis enthousiasme en interesse in wat er in onze mooie stad gebeurd zijn eigenlijk de allerbelangrijkste voorwaarden.  In overleg met de redactie kies je de onderwerpen die jou interesseren en daar maak je een artikel over. Met toevoeging van foto’s natuurlijk. Als je zelf geen mogelijkheid hebt om foto’s te maken, schakel je een van onze fotografen in.
Ook als je in het bezit bent van een videocamera en reportages hiermee kan maken, of als je resentator/presentatrice kwaliteiten hebt, horen we graag van je! We staan open voor nieuwe ideeën en aanvullingen op het bestaande concept.
 
Hebben we je interesse gewekt?

Mail naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel 024-322 99 22 voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek.
Nieuws uit Nijmegen: altijd op de hoogte!
 

Dit bericht delen:

Advertenties