Dier van de week

Van onze redactie
1 november 2014
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Vandaag aandacht voor Sacha, een kruising Mechelse herder, die bij Hokazo op een nieuw huis wacht.
Sacha is een teefje van ongeveer 8 jaar oud en een vrolijke en enthousiaste hond. Ze is dol op lekkernijen, vooral honden snoepjes zijn erg lekker. Ze is zeer gemotiveerd om snoepjes te krijgen. Op deze manier kun je haar heel veel leren. Ze is slim en leergierig. Ze kent al een aantal commando’s zoals zit, af en kom hier.
Ze vindt het heerlijk om te rennen en spelen. Ze gaat graag achter balletjes aan en brengt ze ook terug. Af en toe wel met een ommetje. Dan wil ze er eerst zelf mee spelen. Sacha gaat graag mee wandelen . Ze trekt wel een beetje aan de lijn maar dit is makkelijk te corrigeren. Ze loopt netjes links naast je. We hebben haar nog niet geprobeerd met andere honden. Het gaat goed wanneer we met haar langs de andere honden op lopen. Sacha is wat wantrouwend naar vreemden, naar bekenden is ze zeer blij. Ze wil graag eigenaren die al ervaring hebben met herders en op een positieve manier met haar omgaan. Ze kijkt je met haar puppy ogen aan en vraagt, neem me alsjeblieft mee!
De medewerkers van het dierenopvangcentrum beslissen altijd, na een zorgvuldige plaatsingsprocedure, of 'hond en potentieel baasje' de juiste match zijn. Dat is tenslotte in ieders belang!
Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden contact opnemen.
Openingstijden:
Ma, wo, do en vr van 12:00 uur tot 15:30 uur
Za van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Di en zo gesloten.
Dierenopvangcentrum Hokazo (bekijk ook onze Facebookpagina eens)
Lange Goorstraat 6
5406 XE Uden
0413-260546
admin@hokazorg.nl

 

Dit bericht delen:

Advertenties