Bijna een kwart eeuw Auto Traa VIDEO

Van onze redactie
3 november 2014
Auto Traa is al bijna een kwart eeuw Seat dealer waarvan al 18 jaar in Nijmegen. Een groot aanbod van nieuwe en gebruikte auto's, een overzichtelijke showroom, een uitgebreide werkplaats en de huiselijke sfeer zijn de belangrijkste pijlers van het bedrijf.
Ontstaan
Maurice Traa is al vanaf zijn 15e jaar werkzaam in de Seat organisatie. Als jonge jongen begon hij in 1983 met een bijbaantje: autowassen bij Smit Nikkelen auto op de Hatertseweg in Nijmegen.
In de jaren die daar op volgden heeft hij in dat bedrijf diverse afdelingen doorlopen. Van het magazijn naar de werkplaats en uiteindelijk als verkoper. In januari 1990 werd hij bedrijfsleider bij de Seat Dealer in Druten. Al snel kwam de importeur met het verzoek of Traa niet zelfstandig met het merk Seat wilden gaan beginnen. Traa: ‘Op dat moment natuurlijk even makkelijker gezegd dan gedaan, maar na een aantal gesprekken samen met mijn vader, de importeur en de bank toch de stap genomen om zelfstandig in de plaats Cuijk als Seat Dealer te gaan opereren.’
Nijmegen
De start bleek direct een succes en vele prijzen wat betreft klantentevredenheid werden in de wacht gesleept. Een aantal jaren na de start in Cuijk kwam het verzoek van importeur Pon om in Nijmegen  te beginnen. Deze stap was wederom snel gezet. Er werd grond gekocht aan de Microweg in Nijmegen en in september 1996 was Auto Traa Nijmegen een feit. Traa: ‘Na een aantal maanden op en neer pendelen tussen Cuijk en Nijmegen kwam ik er achter dat ik toch het type ondernemer ben die graag één ding goed wil doen, vandaar dat de stap kwam om het filiaal in Cuijk te verkopen.’
Acties een aanbiedingen
Nijmegen werd groot een succes. Na diverse verbouwingen in 2000, 2004 en 2008  staat er nog steeds een solide bedrijf met veel vaste medewerkers die al jaren voor het merk Seat en Auto Traa klaarstaan. Op weg naar het 25-jarig bestaan in 2015 zijn er vele acties en aanbiedingen.
De team van auto Traa ziet u graag. Tot ziens aan de Microweg in Nijmegen

Dit bericht delen:

Advertenties