Dier van de week

Van onze redactie
8 november 2014
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Vandaag aandacht voor Puk en Vlooi, twee poezenvriendinnen die al hun hele leven samen zijn.
Deze bejaarde dames moeten vanwege privé omstandigheden verhuizen. Ze zijn geen zusjes van elkaar maar wel allebei in april 2000 geboren. De lapjespoes heet Puk, de witte heet Vlooi. Ze zijn allebei gesteriliseerd. Puk is de aanhankelijkste van het stel en houdt ook wel van een spelletje, ze apporteert zelfs balletjes. Ze zijn gewend om naar buiten te gaan, via het kattenluikje bepalen ze zelf wanneer ze even een ommetje willen maken.
De huidige eigenaar van dit duo wil een jaar voer en vlooiendruppels vergoeden, als ze maar een goed huis krijgen waar ze rustig verder oud kunnen worden. Dit is geen geldbedrag dat meegegeven wordt maar op afspraak wordt het voer dan gebracht.
Als u interesse heeft in deze dames stuur dan even een mail met uw naam en telefoonnummer naar: redactie@nieuwsuitnijmegen.nl , dan sturen wij uw reactie door naar de eigenaar.

Dit bericht delen:

Advertenties