Inschrijving Santa Run start volgende week

Van onze redactie
4 november 2014
De jaarlijkse Santa Run door het centrum van Nijmegen wordt dit jaar op donderdag 18 december gelopen. De Santa Run 4 Unicef wordt georganiseerd door zes studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De start en finish zijn, net als andere jaren, in de Molenstraat.
Lopen voor Unicef
Vorig jaar werd er met 400 deelnemers een bedrag van € 3650 bijeengebracht voor Unicef. Dit jaar is het maximaal aantal deelnemers verhoogd naar 600 voor de Santa Run over 2,5 of 5 kilometer tijdens de koopavond door de verlichte winkelstraten in kerstsfeer. 
Ook dit jaar staat Unicef centraal tijdens de Santa Run. Het streefbedrag voor dit jaar is € 4000 voor de Unicef campagne ‘We gaan voor nul’. Deze campagne gaat de strijd aan met de kindersterfte en ondervoeding in Mozambique. Het thema van dit jaar is ‘Enlight & Unite’.  Inschrijving is vanaf 10 november mogelijk op de Santa Run website. De inschrijving kost €12,50 en daarvoor krijg je een startnummer, een chip voor de tijdregistratie, een kerstpak en gratis toegang op de afterparty in Heidi's Skihut.

Verslaggeving: Willem Spang
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties