Schaatsvereniging NSV bestaat 25 jaar

Van onze redactie
9 november 2014
Aanstaande vrijdag 14 november is het alweer 25 jaar geleden dat een kleine groep schaatsliefhebbers besloot zich te laten registreren als de Nijmeegse Schaatsvereniging NSV. Sinds Nijmegen in 1996 een eigen ijsbaan kreeg is het aantal leden spectaculair gegroeid.
Van enkel lange baan schaatsen groeide de NSV naar een club die alle drie de schaatsdisciplines aanbiedt. Lange baan, shorttrack en kunstrijden is in alle niveaus en leeftijden te beoefenen. Ondanks de brand, die de sluiting van het gehele seizoen 2006/2007 betekende, bestaat de club op dit moment nog altijd uit meer dan 700 leden en is daarmee de grootste vereniging die het Triavium als thuishaven heeft. Trainingen worden op meerdere dagen en tijden in de week verzorgd door competente, door de KNSB gecertificeerde, trainers en instructeurs die dit vrijwillig en met liefde voor deze sport doen.
Jubileumprogramma
Ter ere van het jubileum heeft de NSV dit jaar al vele activiteiten georganiseerd waarbij het hoogtepunt zal plaatsvinden op zaterdag 15 november.  Bij dit evenement zijn alleen leden uitgenodigd, maar ook voor nieuwe leden vinden er na deze feestdag nog meerdere grote en kleine evenementen plaats die op verschillende wijze verband houden met het schaatsen.

Kijk op de website voor het hele programma rondom het jubileum.

 

Dit bericht delen:

Advertenties