Dier van de week

Van onze redactie
15 november 2014
Deze twee handtamme vogels zijn op zoek naar een nieuw thuis. Het gaat om de valkparkiet Kokkie en de agapornis Peppie. Ze zijn allebei als vondeling binnengebracht en niet opgehaald door hun eigenaar.

In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl.
Deze vogels zitten in de dierenopvang van de Dieren Ambulance Nijmegen (DAN). De DAN haalt alle zwerfdieren in Nijmegen en omgeving op. De honden en katten gaan naar het asiel, de kleindieren worden door de DAN zelf opgevangen. Als de eigenaar zich niet binnen 2 weken meldt dan mogen de dieren herplaatst worden.
Bij interesse graag even mailen naar: info@dierenambulancenijmegen.nl . U kunt hier meer informatie krijgen en een afspraak maken om langs te komen. Dit kan uitsluitend op woensdagmiddag of zaterdagmiddag.
Allerlei dieren
In de opvang van de DAN zitten bijna altijd allerlei kleindieren zoals volierevogels, cavia's, hamsters, konijnen, kippen, schildpadden en ratjes. Neem eens een kijkje in de opvang voordat u naar een dierenwinkel gaat. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd als vergoeding voor de dieren. Alleen voor de konijnen gelden andere tarieven i.v.m castraties en entingen. Voor meer informatie graag even mailen.



 

Dit bericht delen:

Advertenties