De Ondersteuning, Gerda Dalmolen creëert nieuwe inzichten

Van onze redactie
17 november 2014
Gerda Dalmolen is gestart met haar onderneming ''De Ondersteuning". Zij geeft ondersteuning bij het bevorderen van arbeidsmobiliteit en is begeleider voor loopbaancarrières.
Breed inzetbaar
Gerda is breed inzetbaar in de regio Gelderland. Zij werkt vanuit haar eigen praktijk in Beuningen maar op locatie werken is natuurlijk ook mogelijk.  Haar unieke werkwijze in loopbaanbegeleiding creëert nieuwe inzichten voor uzelf of voor uw medewerkers. De begeleiding in jouw zoektocht naar werk, of het zetten  van een volgende stap in je loopbaan. Ook voor outplacement en  re-integratie trajecten of het opstarten van een eigen onderneming kun je bij De Ondersteuning terecht.  Je bewust worden van: Waar sta ik nu ? Ben ik tevreden ?  En waar wil ik naar toe?
Jouw koers 
Voor uw onderneming kan zij een sparringpartner zijn, een project starten, kwaliteit in maatwerk, krachtig in coördineren/ organiseren en loopbaanbegeleiding voor het efficiënter inzetten van personeel bij verandering. Het gaat om samenwerking en zoeken naar mogelijkheden. Het gaat om jouw koers ! 
Frisse blik
Investeren in werknemers is belangrijk, zowel voor het gezond houden van uw personeel als van uw bedrijf. De Ondersteuning biedt dienstverlening om samen te inventariseren, visualiseren en tot oplossingen te komen die nodig zijn voor het meegroeien met de ontwikkelingen. Het voordeel van mensen die van buitenaf kijken met een frisse blik.
Gedreven door passie. Liefde voor mensen. De Ondersteuning gaat met u de uitdaging aan.
Kosteloos oriënterend gesprek
Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden of wilt u  van gedachten wisselen ? Neem dan contact met Gerda Dalmolen op voor een kosteloos oriënterend gesprek.
De Ondersteuning - Gerda Dalmolen Telefoon 06- 21 701 777
www.deondersteuning.nl
info@deondersteuning.nl
 
Lid van NOLOC. Beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals

Dit bericht delen:

Advertenties