Win een sneeuwraam van Marco van der Bol VIDEO

Van onze redactie
19 november 2014
Wilt u kans maken op een gratis sneeuwraam gemaakt door Marco van der Bol? Like dit bericht of tag iemand in dit bericht op onze Facebook pagina. Vrijdagavond om 21.00 wordt de winnaar op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Marco staat dan dit weekend al bij u op de stoep om een van zijn fraaie werken bij u achter te laten!
Kunstenaar Marco van der Bol heeft het er alweer razend druk mee: het spuiten van de kerstversieringen. Met kunstsneeuw spuit hij hele wintertaferelen op ramen. Sommige mensen vinden het zo mooi dat ze die soms wel tot in maart op hun ramen laten zitten. Een dergelijk 9 jaar geleden is hij hiermee begonnen maar de laatste 5 jaar begint het echt serieuze vormen aan te nemen. ‘We zijn dit jaar al op 1 november begonnen met de planning, het is zo populair geworden dat afspraken strak gepland moeten worden. Zo ga ik nu bijvoorbeeld ook per wijk de klanten af, voorheen was ik van de ene kant van Nijmegen naar de andere kant op en neer aan het rijden. Dat is nu beter geregeld.’
De 44-jarige Nijmegenaar, die zijn wortels in graffiti en airbrushkunst heeft, gaat dit jaar ook een aantal dagen buiten zijn geliefde stadje aan het werk. ‘We hebben Rotterdam, Doesburg en Zevenaar al gepland staan maar we gaan zeker ook nog een rondje Brabant doen.’
Wie dus nog een afspraak wil maken moet er snel bij zijn. Via Marco's Facebookpagina Sneeuwramen kan de afspraak gemaakt worden. Op deze pagina zijn ook foto’s van zijn eerdere werken te zien.
 
Like dit bericht (of tag iemand) op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen en maak kans op het gratis sneeuwraam. (Dit is een standaard maat raam) De winnaar wordt aanstaande vrijdagavond om 21.00 uur op dezelfde pagina bekend gemaakt.

Dit bericht delen:

Advertenties