Geslaagde actie Flex Dansstudio voor Serious Request

Van onze redactie
24 november 2014
Flex Dansstudio volbracht gistermiddag de uitdaging van Serious Challenge Nijmegen: een bewegend lint van 100 meter vormen. Na een warming-up stelden 85 deelnemers zich op om vervolgens onder begeleiding van een trommel een ronde om het gebouw in de Boksdoornstraat te lopen. Hiermee werd 50 euro extra verdiend en komt dit bedrag bovenop het al ingezamelde bedrag van 202 euro voor de 3FM actie Serious Request. Dit jaar is de opbrengst van de 3FM actie voor kinderen en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.
COS Gelderland is de initiatiefnemer van Serious Challenge Nijmegen. Nijmeegse jongeren tussen de 12 en 25 jaar worden uitgedaagd om met hun club via de meest creatieve, coole of strakke actie zo veel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request 2014. Het gaat daarbij niet alleen om wie het meeste geld inzamelt maar ook om welk team op de leukste manier geld inzamelt.
Meedoen?
Wil je meedoen om samen met jouw vrienden, klas, studie- of clubgenoten als team te strijden om zo veel mogelijk geld in te zamelen meld je dan aan op deze aanmeldpagina.
500 euro extra voor beste team
Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen op een zo creatief mogelijke manier. Het team dat hier het beste in slaagt wint de Serious Challenge Nijmegen en krijgt naast eeuwige roem 500 euro extra op hun ingezamelde bedrag. Op 20 december eindigt de Serious Challenge en maakt de jury bekend welk team heeft gewonnen.
 



 

Dit bericht delen:

Advertenties