Interactieve etalage in de Marikenstraat: win 250 euro shoptegoed

Van onze redactie
25 november 2014
Ondernemersvereniging Marikenstraat geeft in samenwerking met Iretail.solutions een bijzondere invulling aan een leegstaand winkelpand voor de aankomende sinterklaas- en kerstperiode.
Via de fluisterende etalagetechniek en een speciale spiegeldisplay met animatie wordt het winkelend publiek geattendeerd op de aanwezigheid van de interactieve etalage. Door te drukken op een van de knipperende cadeaus op het raam wordt de quiz met keuzevragen gespeeld. Na afloop ziet de gebruiker direct de score en wordt deze samen met een smilefie ‘jouw lach is geld waard’ vastgelegd. Na screening wordt de smilefie op de Facebookpagina van de Marikenstraat geplaatst. De leukste lach wint 250 euro shoptegoed die uitgegeven kan worden in de winkelstraat.
Deze ludieke manier van leegstandsinvulling zal het publiek sfeervol verleiden tot interactie en vermaak. De interactieve etalage is tot en met 31 december van 09:00 tot 21:00 uur te bewonderen in de Marikenstraat. Alle foto’s zijn te zien op de Facebookpagina van de Marikenstraat.
 

Dit bericht delen:

Advertenties