Duitse justitie looft beloning uit voor tip dode Nijmegenaar

Van onze redactie
25 november 2014
De Duitse politie maakte vandaag bekend dat de 36-jarige Nijmegenaar, die op 18 november levenloos werd aangetroffen, door zwaar lichamelijk letsel om het leven is gekomen.
Drugshandel
De 36-jarige Mesut Polat vertrok op 2 november naar familie in Keulen en heeft waarschijnlijk een tussenstop in Duisburg gemaakt. Hij had een grote som aan contant geld en drugs bij zich. Op 4 november werd zijn rijbewijs op straat gevonden in Meiderich, een klein plaatsje in de buurt van Duisburg. Uit politieonderzoek blijkt dat Polat zich met internationale drugshandel bezighield.
3000 euro beloning
Op 18 november werd zijn lichaam in de sluis in het Rijn-Herne kanaal aangetroffen door een schipper. De politie gaat ervan uit dat het lichaam al langere tijd in het water heeft gelegen. De Duitse politie is in Duisburg op zoek naar mensen die Polat nog gezien hebben of gekend hebben, mogelijk onder een andere naam, en plekken waar Polat zich opgehouden zou kunnen hebben. Ook de zwarte Audi waarin hij reed, met kenteken 72-NJ-VD, is nog steeds spoorloos. De Duitse politie looft een beloning van 3000 euro uit voor de tip die leidt naar aanhouding van de dader(s).
 

Dit bericht delen:

Advertenties