Fieldwork Foundation geeft 10 kerstpakketten cadeau

Van onze redactie
2 december 2014
Goede doelen stichting Fieldwork Foundation gaat deze kerst 10 kerstpakketten weggeven aan Nijmegenaren die het verdienen. December is natuurlijk bij uitstek de maand dat mensen elkaar een warm hart toedragen en samen gezellige momenten beleven. Helaas zijn er mensen of gezinnen waar dit niet zo vanzelfsprekend is.
Daarom is er op hun website een actieformulier geplaatst waar je iemand kunt opgeven voor een kerstpakket. Op 15 december worden 10 inzendingen uitgekozen en die krijgen het kerstpakket voor kerst thuis gestuurd.
Met zeer gerichte acties brengt de Nijmeegse goede doelen stichting Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. Ze richten zich niet op één specifieke doelgroep maar laten zich informeren door de ‘mensen uit het veld’, zo weten zij waar hun hulp echt nodig is. Ze onderhouden bijvoorbeeld contact met wijkagenten, artsen en mensen in de hulpverlening
Door hun kleine verrassingen willen zij leed, hoe groot het ook is, verzachten. Voor hen die het enorm verdienen maar het zich niet kunnen veroorloven moet er hulp komen. Deze onverwachte hulp zorgt voor hoop, energie en het gevoel dat men er niet alleen voor staat. Fieldwork Foundation wil hierdoor bijdragen aan een beter Nijmegen met minder leed.
 

Dit bericht delen:

Advertenties