Elfstedentocht voor kinderen in Triavium

Van onze redactie
7 december 2014
Zaterdag 20 december organiseert evenementenbureau CU Events, opgericht door studenten van HAN, in samenwerking met het Triavium een Elfstedentocht speciaal voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, maar jong en oud is natuurlijk van harte welkom.
De tocht begint om 12.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De bedoeling is om elf verschillende activiteiten te volbrengen die dan afgetekend worden op een stempelkaart. Bij een volle kaart krijgen de kinderen vanuit de organisatie een kleine traktatie en op deze manier hoopt de organisatie kinderen te interesseren voor het schaatsen.
Beweegprogramma
Dit evenement heeft tevens als doel geld op te halen voor de stichting Fitkids. Deze stichting heeft een beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Deze kinderen kunnen onder begeleiding trainen en bewegen in een stimulerende omgeving.
Plezier in bewegen
In Fitkids ontdekken de kinderen weer plezier in bewegen te krijgen. Een belangrijk doel is het verbeteren van de fysieke en mentale conditie. In Fitkids wordt het kind gestimuleerd om na het doorlopen van het Fitkidstraject door te gaan met een andere sportactiviteit bijvoorbeeld in clubverband.
Dus heb je zin in een leuk en actief dagje uit, kom dan zaterdag 20 december naar het Triavium aan de van Rosenburgweg 2 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina Elfstedentocht Triavium.


 
 

Dit bericht delen:

Advertenties