Wensboom voor patiënten in Binnentuin CWZ

Van onze redactie
10 december 2014
Vanaf woensdag 10 tot en met zondag 21 december staat in de binnentuin van CWZ een speciale kerstwensboom. Iedereen die wil, kan wensen indienen voor patiënten van CWZ. De studentendesk van het Rode Kruis laat enkele wensen in vervulling gaan.
Hoe werkt het?
Heeft u een familielid, vriend of kennis die u graag een hart onder de riem wil steken? Die het verdient om even ‘in het zonnetje’ te staan? Dan kunt u het wensformulier invullen. Dit formulier ligt bij de wensboom in de Binnentuin of is hier te downloaden. De belangrijkste spelregels zijn dat de ontvanger van de wens patiënt is in het CWZ en dat het een realistische wens is. Verder moet de wens binnen twee maanden uitvoerbaar zijn.
Studentendesk Rode Kruis Nijmegen
De Studentendesk van het Rode Kruis Nijmegen is één van de vele afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis. De studentendesk organiseert verschillende activiteiten met als doel om bijzondere groepen mensen te helpen. Begin 2015 laat zij een aantal wensen in vervulling gaan.
Vragen?
Studenten van de Studentendesk staan enkele dagen bij de wensboom. Voor vragen kunt u bij hen terecht. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar: wensboomproject@gmail.com

 

Dit bericht delen:

Advertenties