Nog inschrijfplaatsen vrij voor Santa Run 4 Unicef

Van onze redactie
13 december 2014
De jaarlijkse Santa Run 4 Unicef door het centrum van Nijmegen wordt op donderdag 18 december gelopen. Het thema is dit jaar 'Enlight & Unite' en de mooist verlichte kerstman en kerstvrouw maken kans op een leuke prijs. De Santa Run 4 Unicef wordt georganiseerd door SR-events. SR-events is een evenementenbureau op initiatief van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
De start en finish zijn, net als andere jaren, in de Molenstraat. Wie zich nog wil inschrijven moet dat uiterlijk voor woensdag 17 december doen. De inschrijving sluit die dag om 19.00 uur, er zijn nog een kleine 200 plaatsen over.
Lopen voor Unicef
Vorig jaar werd met 400 deelnemers een bedrag van € 3650 bijeengebracht voor Unicef. Dit jaar is het maximaal aantal deelnemers verhoogd naar 600 voor de Santa Run over 2,5 of 5 kilometer tijdens de koopavond door de verlichte winkelstraten in kerstsfeer.
'We gaan voor nul'
Ook dit jaar staat Unicef centraal tijdens de Santa Run. Het streefbedrag is dit jaar € 4000 voor de Unicef campagne ‘We gaan voor nul’. Deze campagne gaat de strijd aan met de kindersterfte en ondervoeding in Mozambique. 
Inschrijven
Inschrijven is mogelijk op de Santa Run website. De inschrijving kost €12,50 en daarvoor krijg je een startnummer, een chip voor de tijdregistratie, een kerstpak en gratis toegang op de afterparty in Heidi's Skihut.
 

Dit bericht delen:

Advertenties