Dier van de week

Van onze redactie
17 januari 2015
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Deze week aandacht voor de herder Tyro van HoKaZo in Uden.
Tyro is ongeveer 3 jaar oud. Hij is een brok energie, zeer onstuimig en alert. Hij wil heel graag werken en iets doen voor zijn baas. Hierbij is hij wel snel afgeleid, hij wil graag alles zien en in de gaten houden. Dus wanneer je iets van hem wilt, zul je eerst goed zijn aandacht moeten vragen. Naar vreemde mensen is hij terughoudend en wat angstig. Hij wil dan ook niet ongevraagd door hen gekroeld worden, dan kan hij vervelend reageren. Van zijn baasjes wil hij die aandacht en knuffels wel maar wel pas als ie zijn energie kwijt is.
Heb je ervaring met honden, ben je consequent en wil je met Tyro aan de slag? Kom dan snel kennis maken!
De medewerkers van het dierenopvangcentrum beslissen altijd, na een zorgvuldige plaatsingsprocedure, of 'hond en potentieel baasje' de juiste match zijn. Dat is tenslotte in ieders belang.
Voor meer informatie over Tyro kunt u tijdens openingstijden contact opnemen.
Openingstijden:
Ma, wo, do en vr van 12:00 uur tot 15:30 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Dinsdag en zondag gesloten.
Dierenopvangcentrum Hokazo (bekijk ook onze Facebookpagina eens)
Lange Goorstraat 6
5406 XE Uden
0413-260546
admin@hokazorg.nl

Dit bericht delen:

Advertenties