Gratis proeflessen tijdens OpenDeurWeek Lindenberg

Van onze redactie
22 januari 2015
Zin en tijd om creatief het nieuwe jaar in te gaan? Laat je dan verleiden door het nieuwe cursusaanbod van de Lindenberg. Vanaf 26 januari starten er weer veel nieuwe cursussen muziek, theater, beeldend, dans en schrijven. Ben jij jong, oud, beginnend, gevorderd, ambitieus of gewoon nieuwsgierig? Er is voor ieder wat wils!
OpenDeurWeek 26 januari t/m 1 februari
Omdat je bij de Lindenberg zoveel kanten op kunt, is een goede keuze maken uit het aanbod niet altijd makkelijk. Daarom mag je tijdens de OpenDeurWeek gratis en vrijblijvend een les uitproberen. Van maandag 26 januari tot en met zondag 1 februari ben je welkom om een kijkje te nemen bij alle eerste lessen van de cursussen die dan starten. Opgeven is niet nodig, je loopt gewoon binnen. En als er plek genoeg is, kun je natuurlijk meedoen.
Instroom vaak mogelijk
Bij veel jaarcursussen die in september 2014 begonnen zijn, is instroom nog mogelijk. Je kunt tijdens de OpenDeurWeek gewoon langs komen bij de cursus van je keuze. En mocht deze cursus toch niet bij je passen, dan geven onze docenten je graag persoonlijk advies!
Alle cursussen die meedoen aan de OpenDeurWeek, staan op www.delindenberg.com (in het programma van de OpenDeurWeek).


 
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties