Muzikanten gezocht voor Stevensloop

Van onze redactie
24 januari 2015
Stichting Zevenheuvelenloop is op zoek naar muzikanten, bands en dj's die willen optreden tijdens de Stevensloop. De Stevensloop is de nieuwe Nijmeegse stadsloop op zondag 15 maart. Muziek zorgt er bij dit hardloopevenement voor dat de deelnemers naar de finish worden gestuwd en een mooie hardloopbeleving meemaken.
Muziek
Op verschillende locaties aan het parcours zullen de deelnemers worden toegespeeld door bands. Diverse muziekstijlen zorgen voor een afwisselend hoorspel op de af te leggen route. Bands en andere muzikanten die graag een bijdrage willen leveren met hun muziek, kunnen dit kenbaar maken bij Stichting Zevenheuvelenloop. Op basis van de beschikbare muziek wordt uiteindelijk een indeling gemaakt.
Deelnemers
Inmiddels zijn er al ruim 7000 hardlopers ingeschreven voor de Stevensloop. Van deze deelnemers zijn er ruim 3000 aangemeld voor de 10 kilometer. Inschrijven voor de eerste Stevensloop is nog mogelijk tot en met 19 februari via www.stevensloop.nl. Bij 10.000 aanmeldingen sluit de inschrijving vroegtijdig. 
Marikenloop
De populariteit van hardlopen onder vrouwen blijkt ook uit het deelnemersbestand van de Stevensloop: 54% van de ingeschreven hardlopers is vrouw. Alle vrouwen kunnen zich ook nog inschrijven voor de grootste ladiesrun van Nederland: De Marikenloop op zondag 17 mei. De inschrijving is geopend via www.marikenloop.nl.
Voor meer informatie over de muzikale omlijsting en bij interesse voor een optreden, kan een e-mail worden gestuurd naar info@stevensloop.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties