De Grote Movie Machine Filmquiz

Van onze redactie
15 februari 2015
Op vrijdag 20 februari zal er opnieuw een editie van De Grote Movie Machine Filmquiz plaatsvinden. Dit is de tweede van de in totaal vier rondes waarmee teams zich kunnen plaatsen voor de grote finale in november. Zowel eerdere deelnemers als nieuwkomers zijn van harte welkom. Dus wil je jouw rondetitel verdedigen, hoop je op een herkansing of ben je een nieuwe uitdager? Stel je team van filmkenners samen en maak kans om mooie prijzen te winnen.
Uit ieder kwartaal komt een ronde winnaar die zich plaatst voor de grote finaleronde in november 2015. En de winnaar van die finale plaatst zich meteen weer voor de grote finale van 2016.
BaldDave, het winnende team van de eerste editie, heeft zich nu al geplaatst voor de finale ronde in november 2015. Maar daar moeten nog wel drie andere teams bij. Waag een kans en zet de data vast in je agenda. Teams van maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz.
De quizvragen worden ook bij de komende edities gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. De vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. Naast de quizrondes worden er leuke korte films vertoond en de bar is de hele avond geopend voor het nathouden van de hersencellen.
Locatie: DroomVillaLux, Gouden Zaal – Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen
De Movie Machine Filmquiz begint precies om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en duurt tot 23.30 Entree: € 9,-/Studenten € 7,50.
Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl
Editie 2: vrijdag 20 februari
Editie 3: vrijdag 5 juni
Editie 4: vrijdag 4 september
Editie 5: vrijdag 27 november. Deze editie is dan ook de grote finale van het jaar waarin de winnaars van de finales van editie 1 t/m 4 tegen elkaar uitkomen. Tijdens die editie zijn er natuurlijk ook weer zaalrondes voor de overige teams.
 

Dit bericht delen:

Advertenties