Nieuwe supportersvereniging NEC

Van onze redactie
30 januari 2015
Gisteravond vond de officiële presentatie plaats van de nieuwe supportersvereniging NEC 50+ Insite & 50- Corner. NEC 50+ Insite & 50- Corner is naast de HKN en de SV de derde officiële supportersvereniging van NEC Nijmegen.
Doelen en uitgangspunten
Tijdens deze avond heeft NEC 50+ Insite & 50- Corner haar doelen, uitgangspunten en visie gepresenteerd aan de aanwezigen gasten. NEC 50+ Insite & 50- Corner zal zich voornamelijk richten op de oudere doelgroep en opkomen voor de belangen van de oudere supporters. Daarnaast maakt men zich ook sterk voor het jongere supportersveld.
Traditionele balkenshirt
Het hoogtepunt tijdens deze avond was de presentatie van het door Fabian van der Wielen in samenwerking met Kevin Friebel, bestuurslid NEC 50+ Insite & 50- Corner, ontworpen balkenshirt. De nieuwe supportersclub heeft de visie dat NEC Nijmegen vanaf aankomend seizoen haar wedstrijden weer zal spelen in het traditionele balkenshirt. Het shirt staat voor behoud van de identiteit van de club en de historie van NEC Nijmegen.
Danny Hoekman
Danny Hoekman, oud speler van NEC Nijmegen, staat achter het plan om het balkenshirt weer terug op de velden te krijgen. Hij heeft zichzelf gepresenteerd als ambassadeur van het balkenshirt en zal zich samen met NEC 50+ Insite & 50- Corner en ontwerper Fabian van der Wielen inzetten om het doel om de selectie van NEC Nijmegen vanaf aankomend seizoen te laten spelen in het balkenshirt te realiseren.
 

Dit bericht delen:

Advertenties