Dier van de week

Van onze redactie
7 februari 2015
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Deze week aandacht voor de Hollandse herder Buster van HoKaZo in Uden.
Buster is een knappe herder-man van 4 jaar oud. Hij is dol op aandacht en een echte knuffelkont. Hij vindt het ook heerlijk om actief bezig te zijn, heeft veel energie en is onvermoeibaar. Vooral als er gespeeld wordt! Katten zijn niet zijn beste vrienden. Met teefjes kan hij het wel goed vinden. Misschien met reutjes ook wel, maar dat is nog niet geprobeerd. Hij is leergierig en dat is maar goed ook. Aan zijn manieren naar fietsers en auto’s toe mag namelijk nog wel wat gewerkt worden. In het asiel ervaart hij veel stress en uit frustratie bijt hij zijn staart kapot. Een eigen thuis kan voor hem dan ook niet snel genoeg komen.
De medewerkers van het dierenopvangcentrum beslissen altijd - na een zorgvuldige plaatsingsprocedure - of 'hond en potentieel baasje' de juiste match zijn. Dat is tenslotte in ieders belang. Voor meer informatie over Buster kunt u tijdens openingstijden contact opnemen.
Openingstijden:
Ma, wo, do en vr van 12:00 uur tot 15:30 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Dinsdag en zondag gesloten.
Dierenopvangcentrum Hokazo (bekijk ook onze Facebookpagina eens)
Lange Goorstraat 6
5406 XE Uden
0413-260546
admin@hokazorg.nl

Dit bericht delen:

Advertenties