Vechtpartij brengt politie bij hennepkwekerij

Van onze redactie
7 februari 2015
De politie heeft gistermiddag een 28-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De politie had een melding gekregen dat er in een woning aan de Bilderdijkstraat in Nijmegen zou worden gevochten. Op zolder werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. Ook werd er stroom illegaal afgenomen.
In elkaar geslagen
Agenten gingen ter plaatse nadat er een telefoontje was binnengekomen dat er iemand in elkaar geslagen zou worden. Op het adres aan de Bilderdijkstraat werd alleen 28-jarige bewoner aangetroffen. Bij het onderzoek in de woning om vast te stellen of er tocht meerdere personen binnen waren, werd de kwekerij op zolder ontdekt. Er werden ongeveer 150 planten aangetroffen.
Kwekerij ontmanteld
De bewoner had wel zichtbaar letsel wat er op wijst dat er wel wat is voorgevallen. Nog niet duidelijk is wat er nu precies is voorgevallen. De Nijmegenaar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en de kwekerij werd ontmanteld. Naast het strafrechtelijke traject zal de bewoner ook een naheffing inclusief boete ontvangen over de gestolen stroom. De politie zet het onderzoek voort.
 

Dit bericht delen:

Advertenties