Agressieve winkeldieven aangehouden

Van onze redactie
8 februari 2015
Personeel van een supermarkt aan de Fenikshof is gistermiddag slaags geraakt met een winkeldief. De politie heeft een 24-jarige Nijmegenaar aangehouden, een tweede dief kon ontkomen.
Omstreeks 14.45 uur betrapte het personeel twee mannen in de zaak die er kennelijk vandoor wilden gaan met enkele busjes deodorant. Een van hen zag kans gelijk weg te komen, de ander sloeg een van de medewerkers in het gezicht. Na een worsteling in de zaak wist het personeel de man te overmeesteren, waarna hij aan de politie kon worden overgedragen. De Nijmegenaar zit voorlopig vast.
Aanhouding in Arnhem
Een andere Nijmegenaar, een 47-jarige man, sloeg naar personeel van een supermarkt nadat hij was betrapt. Een beveiliger van een supermarkt aan de Oostburgwal in Arnhem sprak de Nijmegenaar aan nadat hij gezien had dat de man onder meer pakketten met vlees in zijn broek stopte.
Toen hij de man wilde meenemen om hem aan de politie over te dragen ontsnapte hij via de nooduitgang. Daarop werd hij achtervolgd door de beveiliger. Tijdens zijn vlucht sloeg hij een aantal malen met zijn elleboog naar zijn achtervolgers. Op de parkeerplaats bij de zaak sprong de dief de struiken in, waar hij door het personeel kon worden gepakt. De man verzette zich zo hevig dat hij door de beveiliger en een medewerker in bedwang moest worden gehouden. Eenmaal in het politiebureau bleek de man nog meer pakketten met vlees in zijn broek te hebben zitten. Ook deze man zit voorlopig vast.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties