Zilveren waalbrugspeld voor Stasiu Teunissen

Van onze redactie
13 februari 2015
Stasiu Teunissen heeft vanavond de Zilveren waalbrugspeld ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn verdiensten voor de Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen. De burgemeester reikte de Zilveren waalbrugspeld uit tijdens het Hofbal in De Vereeniging.
Teunissen (41) was meer dan 10 jaar bestuurslid van de SOCN. Hij voerde werkzaamheden uit op het gebied van sponsoring, marketing en communicatie. Hij is een duizendpoot met een groot creatief brein die er veel eigen tijd aan besteedde, gemiddeld 10 uur per week. In april 2014 heeft hij een stapje terug gedaan en is hij gestopt als bestuurslid.
Rondje Knotsenburg
Ook is hij de oprichter van Rondje Knotsenburg. Zaterdag 3 januari jl. vond hiervan de 13e editie plaats. Rondje Knotsenburg heeft hij de afgelopen 11 jaar verder ontwikkeld en inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een van de grotere activiteiten in Nijmegen. Verder maakt hij al meer dan 10 jaar als lid deel uit van de Hofraad. Hij haalt heel veel sponsors binnen en is het creatieve brein binnen de Hofraad. Een duizendpoot die zich voor 200% inzet. Hij is altijd de verbindende factor tussen de SOCN en de Hofraad geweest.



 

Dit bericht delen:

Advertenties