Lokaal compliment voor vrijwilligers

Van onze redactie
27 november 2013
Nijmegenaren zetten zich graag, en in grote getalen, in als vrijwilliger in het belang van de samenleving. De gemeente Nijmegen vindt vrijwilligerswerk erg belangrijk en wil de vrijwilligers graag haar waardering laten blijken.

Om die reden organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen op woensdagavond 11 december het Lokaal Compliment; een feestelijke bijeenkomst in het Kolpinghuis. Wethouder Bert Frings en de medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen hopen hier de Nijmeegse vrijwilligers als hun gasten te mogen begroeten.
 
Deze avond, met een geheel ander programma dan voorgaande jaren, start vanaf 19.30 uur.  Kom samen met uw collega vrijwilligers en geniet van een spetterend programma onder het genot van een hapje en drankje. Dans mee met een DJ, lach mee met Stand Up comedy of leef u uit tijdens een van de interessante workshops! Het programma duurt tot 23.00 uur.
 
Bent u vrijwilliger in Nijmegen dan nodigen wij u van harte uit voor het Lokaal Compliment. Tot uiterlijk donderdag 5 december kunt u zich hiervoor aanmelden via de website :www.vwc-nijmegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties