Tentoonstelling foto's Nijmeegse studenten tijdens Expositie aan de Waal

Van onze redactie
10 mei 2015
Op zondag 17 mei is tussen 14.00 uur en 18.00 uur bij Brebl gratis de Expositie aan de Waal te bezoeken. Tijdens dit evenement wordt het werk van 10 tot 15 jonge en getalenteerde fotografen tentoongesteld. De expositie wordt georganiseerd door de Nijmeegse studentenfotografievereniging SFV De Cycloop. Alle leden zijn Nijmeegse studenten met interesse in fotografie.
Kenmerkend aan deze expositie is de grote verscheidenheid aan beelden. Waar de ene fotograaf zich gericht heeft op architectuur, richtte de ander zich op mensen of bijvoorbeeld op de natuur. Al met al valt er dus genoeg te bewonderen.
Het bestuur kijkt erg uit naar de eerst expositie van de Cycloop. 'Het zijn stuk voor stuk getalenteerde fotografen met een eigen kijk op fotografie. Het is heel gaaf dat we hen nu een podium kunnen bieden. Door het laten zien van hun foto's kunnen de deelnemende studenten interessante contacten opdoen, opdrachten verkrijgen of interessante gesprekken met toeschouwers voeren over hun werk. Dit kan al met al zowel een leuke als een nuttige ervaring worden.', aldus voorzitter en PR-commissaris Rutger van Loo.
Kijk voor meer informatie op de website van De Cycloop.
 

Dit bericht delen:

Advertenties