Voordeel parkeren december en januari

Van onze redactie
27 november 2013
Om ervoor te zorgen dat u lekker lang kunt genieten in de binnenstad van Nijmegen gelden in de maanden december en januari enkele gunstige parkeer aanbiedingen.

Voordelige dagkaart in de parkeergarages

Voor 8 euro kunt u een hele dag (24 uur) parkeren in de parkeergarages van Nijmegen. Daarmee heeft u een korting van 4 euro. Dit geldt voor de garages Keizer Karel, Kelfkensbos, Mariënburg en Eiermarkt. Deze actie is geldig van 1 december tot en met 31 januari 2014.

Gratis gebruik transferium op zondag

Op de vele koopzondagen kunt u gratis gebruik maken van het transferium Noord. Parkeer uw auto bij de P+R aan de ovatonde en pak de gratis snelle bus naar hartje stad. U trekt wel een kaartje uit de automaat, maar hoeft deze niet af te rekenen. Deze actie geldt op alle zondagen van 1 december tot en met 31 januari 2014.

Altijd gratis bewaakte fietsenstalling

Komt u met de fiets naar het centrum? De bewaakte fietsenstallingen in het centrum zijn altijd gratis (niet bij een overnachting). Via de snelfietsroute bent u voordelig en gezond uit en thuis.

Altijd voordelig avondtarief in de parkeergarages

Vanaf 18.00 uur geldt in Nijmegen altijd een uurtarief van 50 eurocent in de parkeergarages Keizer Karel, Kelfkensbos, Mariënburg en Eiermarkt en op de parkeerterreinen Juliananplein, Evenemententerrrein Waalkade en het Joris Ivensplein.


Dit bericht delen:

Advertenties