Circus Werona in het Goffertpark

Van onze redactie
8 mei 2015
Na een succesvolle Europese tour door Duitsland, Polen en Frankrijk komt Circus Werona, van de bekende circusfamilie Sperlich, naar Nijmegen. Het circus zal haar tenten opslaan op de Goffert. Vanaf woensdag 13 mei tot en met zondag 17 mei zijn er dagelijks één of meerdere voorstelling te zien.
Het circusprogramma staat dit jaar in het teken van het 20 jarig bestaan. De twee uur durende circusvoorstelling  is geschikt voor de hele familie en er worden onder andere acrobaten, clowns en vele dieren aan het Nijmeegse publiek gepresenteerd. Het circus geeft op 13 mei voorstellingen om 16.00 uur en 19.00 uur, 14 mei om 19.00 uur, 15 mei om 16.00 uur en 19.00 uur, 16 mei om 15.00 uur en 19.00 uur en 17 mei de aller laatste show om 14.00 uur. In het centrum en buitenwijken van Nijmegen zijn reductiekaarten verspreid waardoor het Nijmeegse publiek voordelig naar het circus kan komen.  Alle voorstellingen om 19.00 uur kosten €5,- per persoon op alle rangen. Tijdens de middagvoorstellingen krijgt het publiek €3,- korting op een plaats naar keuze. 
Twee circussen in zéér korte tijd
Circus Werona heeft in 2013 een vergunning aangevraagd bij de gemeente Nijmegen, die heeft vervolgens de vergunning in januari 2014 verleend aan Circus Werona. Eind 2014 liet de gemeente Nijmegen weten dat 2 weken voor de komst van Circus Werona, het Circus Herman Renz naar Nijmegen zou komen. Circus Werona heeft hier op gereageerd middels bezwaarschriften, maar de gemeente Nijmegen gaf aan conform het beleid goed te hebben gehandeld en zag  geen reden om de vergunning in te trekken die zij aan Circus Hermans Renz hadden verleend.
Op onze Facebookpagina maakt u 2 maal kans op 2 vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze.
Kijk voor meer informatie op de website van Circus Werona.
 

Dit bericht delen:

Advertenties