Dier van de week

Van onze redactie
16 mei 2015
In deze rubriek staat iedere week een dier centraal dat dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Bent u of kent u iemand die dringend zijn huisdier moet herplaatsen? Neem dan even contact op via 024-3229922 of redactie@nieuwsuitnijmegen.nl. Deze week aandacht voor de broertjes Rambo en Rocky van HoKaZo in Uden.
Dit zijn Rambo en Rocky, broertjes van 10 jaar oud. Het is een vrolijk stel, heerlijke schoothondjes en ze willen heel graag bij hun baasjes zijn. Zeer lief en aanhankelijk en kunnen goed overweg met kinderen van alle leeftijden. Hoe ze met katten omgaan is onbekend want ze zijn als vondelingen binnengebracht. Autorijden vinden ze leuk, alleen thuisblijven wat minder. Rocky heeft de neiging om vreemde dingen te markeren. Rambo heeft wat staar. Wie wil hen een thuis geven?
De medewerkers van het dierenopvangcentrum beslissen altijd - na een zorgvuldige plaatsingsprocedure - of 'hond en potentieel baasje' de juiste match zijn. Dat is tenslotte in ieders belang. Voor meer informatie over Rambo en Rocky kunt u tijdens openingstijden contact opnemen.
Openingstijden:
Ma, wo, do en vr van 12:00 uur tot 15:30 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Dinsdag en zondag gesloten.
Website Dierenopvangcentrum Hokazo of bekijk de Facebookpagina eens
Lange Goorstraat 6, Uden
0413-260546

 

Dit bericht delen:

Advertenties