Fatima Khaldi genomineerd voor 'Beste hulp van 2013'

Van onze redactie
1 december 2013

De Nijmeegse Fatima Khaldi is één van de 73 genomineerden in Nederland voor ‘Beste hulp van 2013’. Khaldi is werkzaam in de gehandicapten zorg sinds 2008. Ze werkte onder meer bij Zorgboerderij Den Urling in Oeffelt en Woonvorm Wijchen, welke onder een zorginstelling van Pluryn valt.

‘Beste hulp van 2013’ is het initiatief van de Nationale Hulpgids. Zij zijn opzoek naar iemand die met plezier zijn of haar werk doet in de (kinder) opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging.

Het nomineren van jouw hulp kon tot en met 5 november. Van 11 november tot 17 december kan er gestemd worden op alle genomineerden. Promoot het profiel van je beste hulp, zodat dit profiel de meeste stemmen krijgt. De prijswinnaar mag zichzelf een jaar lang “Hulp van het Jaar” noemen, ook wint hij/zij een weekendje weg naar een Center Parcs naar keuze. De prijsuitreiking vindt plaats in de week van 16 december.

Niet alleen de ‘Beste hulp van 2013’ krijgt een prijs, er worden ook elf prijzen verloot onder de stemmers. Zo zijn er drie bonnen van YourGift ter waarde van €100, drie luxe geschenkdozen met een wellness cadeaubon ter waarde van €25 en vijf geschenkdozen met badschuim en badzout.

Stemmen kan nog tot 18 december op de website.

 


Verslaggeving: Noor Barten


Dit bericht delen:

Advertenties