Ruim 50 bands en acts tijdens het Lindenberg A-GoGo Festival

Van onze redactie
1 juni 2015
Op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juni gaat het dak eraf in de benedenstad van Nijmegen: meer dan 50 Lindenbergbands en acts bestijgen dit jaar de podia van maar liefst 4 cafés tijdens het Lindenberg A-GoGo Festival. In Tout, Mets, Dollars en Biessels wordt elke avond gestreden om de A-GoGo Original Award: de prijs voor het meest originele eigen nummer. De toegang is gratis en de aanvang vanaf 19.30 uur.
De optredende bands zijn jongerenbands van de Pop & Rockschool en volwassenenbands van de Lindenberg. Maar ook zangcursisten en singer songwriters laten horen wat ze in huis hebben. Er wordt gespeeld in verschillende stijlen, met verschillende bezettingen. Sommige bands zijn beginnend, anderen vergevorderd, maar allemaal zijn ze van plan een legendarisch optreden weg te geven op de enige plek waar live muziek echt thuis hoort: de kroeg.  
A-GoGo Original Award
Welke band schrijft het meest originele eigen nummer en wint de felbegeerde A-GoGo Original Award? Elke avond wint één act de award én een echte studio-opname in de Big Mouth Recording Studio. De winnaar wordt bepaald door de vakjury, bestaande uit professionals uit de popmuziek zoals Jonatan Brand, programmeur van Doornroosje. Het publiek is medejurylid, dus kom en geef je stem!
Kijk voor meer informatie op de website van de Lindenberg.

 

Dit bericht delen:

Advertenties