Derde editie SMKMRKT: een culinaire en muzikale beleving VIDEO

Van onze redactie
23 mei 2015
Tijdens het Pinksterweekend, van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei, vindt de derde editie van SMKMRKT plaats op het buitenterrein van de Vasim. Tijdens deze culinaire markt zijn er voor bezoekers een keur aan originele marktkramen met voor ieder wat wils, een flinke selectie aan food trucks met lekker eten, intieme concerten en kleine feestjes.
Op SMKMRKT is er voor de bezoeker van alles te beleven. Zo zijn er veel hoogwaardige producten te vinden, zoals eigenzinnige vintage, graphic design, originele vinylplaten, interieur, literatuur en betaalbare kunst. Nieuw bij deze editie is de second hand area, waar particulieren tweedehands spullen mogen verkopen voor fijne prijzen á la de Koningsdagvrijmarkt.
Culinaire beleving
Met een divers aanbod van food trucks biedt SMKMRKT een culinaire beleving om van te watertanden. Van heerlijke Spaanse tapas tot traditionele Indonesische gerechten en van Italiaanse cucina tot een biologisch frietje. Naast spijzen is er ook een ruime keuze aan dranken. Zo zijn er bijzondere wijnen, vakkundig getapte speciaalbieren maar ook gezonde verse sappen.
Lokale artiesten
Ook op muzikaal gebied komen de bezoekers aan hun trekken. Met een mix van funky soul, snerpende saxofoons en warme jazzklanken kan er worden gedanst op fijne tunes van lokale artiesten.
Bezoek onze Facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag.
De SMKMRKT is vanavond nog tot 00.00 te bezoeken. Zondag 24 mei en maandag 25 mei van 13.00 uur tot 23.00 uur.
 

Dit bericht delen:

Advertenties