Inschrijving Scholten Awater Zevenheuvelenloop geopend

Van onze redactie
1 juni 2015
De inschrijving voor de 32e Scholten Awater Zevenheuvelenloop is geopend. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de klassieke 15 kilometer over de Zevenheuvelenweg op zondag 15 november en voor de 7 kilometer door het donker bij de Zevenheuvelennacht op zaterdag 14 november. De inschrijving voor de bedrijvenloop bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is ook geopend.
Limiet
Maximaal 42.000 lopers kunnen deelnemen in het Zevenheuvelenweekend. De limiet voor de 7 kilometer-loop door het donker staat op 7000 lopers. Voor de zondag is de limiet op 35.000 lopers gesteld. De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop verwacht de in totaal 42.000 inschrijvingen ruim voor de uiterste inschrijfdatum te bereiken. De 7 kilometer start op zaterdagavond om 19.00 uur. De Scholten Awater Zevenheuvelenloop start op zondag om 13.00 uur.
Scholten Awater verlengt sponsorcontract
Niet alleen bij de deelnemers zijn de evenementen van Stichting Zevenheuvelenloop in trek, ook de diverse partners blijven de organisator van onder andere de Scholten Awater Zevenheuvelenloop trouw. Hoofdsponsor Scholten Awater heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten voor twee jaar. De IT-hardware-dienstverlener verbindt zich voor nog eens twee jaar als naamsponsor aan de Zevenheuvelenloop. Het Nijmeegse bedrijf draagt hiermee bij aan de ondersteuning van de bekende najaarsklassieker in zijn eigen stad. Tijdens de Marikenloop tekende ook ASICS bij als sponsor.
Natuurmonumenten
Stichting Zevenheuvelenloop gaat zich de komende twee jaar met Natuurmonumenten inzetten voor de natuur en hardlopen in de natuur. Natuurmonumenten is het goede doel van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop. Daarnaast maken beide partners zich sterk voor het lokale project ‘Rondje Heumensoord’, waarin natuurbescherming, natuurbeleving en hardlopen in het Nijmeegse Heumensoord hand in hand gaan. Deelnemers aan de Nijmeegse hardloopklassieker kunnen bij inschrijving doneren aan de natuur en daarmee de natuur in Nederland versterken en beschermen. 
Inschrijven
De Scholten Awater Zevenheuvelenloop vindt plaats op zondag 15 november. Op zaterdag 14 november vindt de Zevenheuvelennacht plaats. Inschrijven kan via de website van de Zevenheuvelenloop.

Dit bericht delen:

Advertenties