Rap en onzichtbaar theater van New Arts in Kronenburgerpark

Van onze redactie
2 juni 2015
New Arts Nijmegen presenteert zich aanstaande zondag 7 juni in het Kronenburgerpark aan het publiek. Van 13.00 tot 17.00 uur kan men kennismaken met rap, theater en fashionworkshops. Tevens staat er een stand op het bruisende binnenplein van de Lindenberg in het kader van de Open Dag van de Lindenberg met als thema ' Buiten Spelen'.
Rap, fashion en onzichtbaar theater
Iedereen kan aansluiten om kennis te maken met New Arts en de workshops die worden gegeven, maar natuurlijk ook om te relaxen. Rapper Roscovitsch, bekend van Zo Moeilijk, Deux Deux, is als vakdocent van New Arts aanwezig met een open microfoon. Toekomstige rappers, beatboxers, dichters of spoken-word artiesten zijn van harte welkom om zondag hun skills te komen delen. Ook wordt de workshop van Lienke Iburg, zangeres en vakdocente New Art, gepromoot. Zij zingt onder andere met Kenny B. Vakdocente Fashion Dalila Ammar is tevens van de partij met een leuke fashionstyling activitieit. Tot slot heeft New Arts qua theater het een en ander in petto. Theater vakdocente Mimi van New Arts gaat in het park ‘onzichtbaar theater’ uitvoeren. Hoe dit werkt, is tijdens de Open Dag te zien.
Over New Arts
New Arts Nijmegen is een platform voor, door en met jongeren, waar de nieuwe kunsten, ruimte om zichzelf te uiten en talentontwikkeling voor iedereen centraal staan. New Arts Nijmegen is opgericht in 2006 en is sinds 2009 onderdeel van de Lindenberg. De activiteiten komen tot stand in samenwerking met Tandem, het Interlokaal, JC Staddijk, ROC Nijmegen, Urban Dance Academy en andere organisaties. Meer informatie staat op de website van New Arts. Het evenement en New Arts zijn ook te volgen via Facebook.

 


 

Dit bericht delen:

Advertenties