Kick-off landelijk pokertoernooi in Goffertstadion

Van onze redactie
2 juni 2015
Zaterdag 13 juni om 19.00 uur gaat in de Jupiler Lounge van het Goffertstadion de 'Pokeren.nl Poker Series' (PPS) officieel van start. Deze eerste voorronde biedt plaats aan ten minste 100 spelers waarbij de beste 10% zich plaatst voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale en de overige finalisten plaatsen zich voor de halve finale.
De competitie is een initiatief van het Nederlandse Poker Portaal: Pokeren.nl. Dit is een website waar je terecht kunt voor onder andere pokernieuws, pokerstrategieën en pokerproducten. Daarnaast hebben zij ook een Facebook Community met bijna 6.000 leden. Volgens de de initiatiefnemers van het pokerportaal  is er in Nederland een tekort aan laagdrempelige pokertoernooien en daarom hebben zij een eigen toernooiserie opgezet. De toernooiserie bestaat uit zo’n 25 voorrondes die verspreid door heel Nederland gehouden worden, onder andere in de Kuip in Rotterdam, de MartiniPlaza in Groningen en het Goffertstadion in Nijmegen.
Professioneel georganiseerd
Alle toernooien staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur en er wordt gespeeld aan professionele pokertafels met professionele pokerkaarten en chips. Er wordt gebruik gemaakt van een goede toernooistructuur waardoor het voor spelers van elk niveau leuk is om aan het toernooi mee te doen. Daarnaast zal er een toernooiklok aanwezig zijn waar alle actuele toernooi informatie op te zien zal zijn.
Voorrondes 
Aan de voorrondes kunnen in de meeste gevallen 100 deelnemers meedoen maar er zijn ook een paar kleinere voorrondes en een paar voorrondes waar zelfs 150 deelnemers mee kunnen doen. Dit is afhankelijk van de locatie. Per voorronde plaatst 10% van de deelnemers zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale en de overige finalisten plaatsen zich voor één van de twee halve finales. De halve finales en de grote finale worden eind december en begin januari gehouden. De exacte datum en de speellocaties worden later bekend gemaakt.
Prijs
Vanwege de Nederlandse wetgeving mogen de organisatoren geen prijs of premies uitkeren. De winnaar van het toernooi krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. De winnaar treed met de andere leden van Team Pokeren.nl op als ambassadeur van Pokeren.nl, met als doel de Nederlandse Poker Scene te vergroten en verbeteren.
Op onze Facebookpagina maakt u 2 maal kans op 2 vrijkaartjes voor de kick-off in het Gofferstadion en een wedstrijd naar keuze.
Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Pokeren.nl

 

Dit bericht delen:

Advertenties