Maak kans op gratis workshop fotograferen

Van onze redactie
4 juni 2015
Nieuws uit Nijmegen werkt nauw samen met acht fotografen. Deze getalenteerde en enthousiaste fotografen maken de foto's die u dagelijks voorbij ziet komen op onze website, Facebook en Twitter. Eén van hen is de Nijmegenaar Ben Lambregts. Hij heeft niet alleen een passie voor fotografie, maar leert ook graag aan anderen hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van hun digitale camera.
Dit doet Ben door het geven van een drie uur durende workshop 'Haal alles uit jouw digitale camera'. Deze workshop is een mix van techniek en creativiteit. Met het laten zien van veel voorbeelden en een heldere uitleg, weten deelnemers na afloop bijna alles over belichting, lenzen, scherptediepte en compositie. Ook wordt duidelijk welke van de vele instellingen op een camera het beste zijn te gebruiken om optimale foto’s te maken. 'Tijdens deze workshop, waar maximaal 8 mensen aan deelnemen, geef ik vele bruikbare tips die helpen om het fotograferen écht onder de knie te krijgen. Ik wil de deelnemers inspireren om met plezier, mooie en creatieve foto's te gaan maken.'  aldus Ben Lambregts.
Ben stelt 2 plaatsen gratis beschikbaar voor de workshop op 20 juni. Ga naar onze Facebookpagina om kans  te maken voor een gratis deelname aan de workshop 'Haal alles uit jouw digitale camera'.
 

Dit bericht delen:

Advertenties