Gay Sport Nijmegen houdt 5e internationale PINKTournament

Van onze redactie
24 juni 2015
Gay Sport Nijmegen (GSN) houdt zaterdag 4 juli voor de vijfde keer het internationale PINKTournament. Op het programma staan deze editie zwemmen, beachvolleyball en badminton. Deelnemers aan het toernooi komen uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.
Met het roze toernooi wil Stichting Gay Sport Nijmegen homo-emancipatie stimuleren, een veilig en positief sportklimaat creëren en de integratie van homo-, bi- en heteroseksuelen bevorderen. Het 5e Pinksterrentoernooi staat nadrukkelijk ook open voor niet-homoseksuele sporters.
Programma
De badmintonners beginnen zaterdagochtend in het Gymnasion met enkelspelen op verschillende niveaus. ‘s Middags zijn er dubbels. Gelijktijdig gaan de beachvolleyballers aan de slag op sportpark Vossendijk. De zwemmers houden ’s middags een laagdrempelig zwemtoernooi in het Erica Terpstrabad. Dit is het thuisbad van de gay-zwemvereniging Spetters die vorig jaar hun 15-jarig bestaan vierde. Aansluitend ontmoeten deelnemers elkaar tijdenseen buffet in DroomVilla Lux en de afterparty in de ThomTom bar.
Voor inschrijven en meer informatie neem een kijkje op de website van Gay Sport Nijmegen.

Dit bericht delen:

Advertenties