Primark Nijmegen zoekt honderden medewerkers

Van onze redactie
2 december 2013

De Ierse kledingwinkelketen ‘Primark’ is op zoek naar ongeveer 320 medewerkers voor hun nieuwe winkel in Nijmegen. Primark zal zich vanaf april 2014 op Plein 1944 vestigen.

De werving van personeel voor deze nieuwe vestiging is deze week van start gegaan, in samenwerking met het UWV Werkbedrijf. Primark zoekt verkoopmedewerkers, caissières, winkelsupervisors en magazijnmedewerkers. De functies zijn zowel fulltime als parttime.

De kledingwinkelketen zal in Nijmegen op 3 verschillende verdiepingen dames-, heren- en kinderartikelen gaan verkopen. Aanvankelijk stond de opening al gepland voor november 2013, maar in april 2013 werd al bekend dat dit nog even op zich zou laten wachten.

De opening van een Primark in Nijmegen werd gezien als een kans om consumenten uit verre regio’s naar Nijmegen te krijgen. Echter opent na Eindhoven niet alleen Nijmegen een Primark; ook Arnhem en Venlo zullen er één krijgen. Hubert Hendriks, voorzitter van het ondernemersplatform in Nijmegen, vertelde aan de Gelderlander dat hij deze ontwikkeling heeft geaccepteerd. “Toen Primark bekend maakte dat het naar 20 vestigingen in Nederland wil gaan, wist ik dat Primark in Nijmegen nooit de enorme verwachtingen zou gaan waarmaken zoals we eerder dachten.”

Verslaggeving: Alissa Lochner


Dit bericht delen:

Advertenties