Nijmegenaren in actie voor zieke baby Isabelle

Van onze redactie
23 juni 2015
Op 28 mei beviel Malyn, de Filipijnse vrouw van Nijmegenaar Wilfed van Beers, van hun dochtertje Isabelle. Het kleine meisje kreeg helaas interne bloedingen en ligt daardoor al vier weken in kritieke toestand op de intensive care van een ziekenhuis op de Filipijnen. Het ziekenhuis op de Filipijnen kan het meisje niet verder helpen. De ouders willen de baby dus graag naar Nederland overbrengen omdat het meisje hier wel geholpen kan worden.
Media aandacht
Op verschillende media is er afgelopen dagen aandacht besteed aan de situatie. Zo gaf Hart voor Nederland op SBS6 aandacht aan het meisje. De kosten voor de reis naar Nederland onder begeleiding van drie artsen, voorzien van apparatuur, bloed en medicatie, bedragen tegen de 40.000 euro. Een bedrag dat het jonge gezin niet kan betalen.
Een inzamelingsactie werd begonnen om Isabelle naar een Nederlands ziekenhuis te halen. Via de website Dreamordonate kunnen mensen bijdragen om het bedrag bij elkaar te krijgen om het leven van dit kindje te redden. Nijmegenaren komen echter ook in actie voor Isabelle.
Benefiet bij voetbalclub Blauw-Wit
Komende zondag, 28 juni van 12.00 tot 17.00 uur, wordt bij voetbalvereniging Blauw-Wit, aan de Energieweg 45, een benefietmiddag georganiseerd ten behoeve van Isabelle. Op deze middag worden spullen geveild van bedrijven uit de regio en wordt door de familie een benefietwedstrijd georganiseerd. Via de Facebookpagina Red Isabelle van Beers is het verloop van diverse acties te volgen.

 
 

Dit bericht delen:

Advertenties