Ernstig zieke baby Isabelle komt maandag naar Nijmegen VIDEO

Van onze redactie
25 juni 2015
De vier weken oude en ernstig zieke Isabelle komt met het vliegtuig naar Nederland. Onder begeleiding van een team van artsen wordt ze opgehaald en naar het Radboud Universitair Medisch Centrum gebracht. Maandag zal ze samen met haar moeder Malyn aankomen op Schiphol. Vader Wilfred van Beers wacht ze in spanning op. Een ambulance zal klaar staan om direct door naar het Radboud te gaan.
Spannende tijden

Na zware weken volgend op de bevalling breekt nu de toch hoopvolle volgende stap aan. De reis van ziekenhuis naar vliegtuig, de zeventien uur durende vlucht naar Schiphol en de ambulancerit naar het Radboud zijn echter niet zonder risico’s. Het vooruitzicht dat Isabelle naar Nederland komt geeft wel hoop op een toekomst voor Isabelle.

Gezin

Wilfred trouwde met zijn Filipijnse vrouw Malyn op de Filipijnen. Vanwege onder meer het klimaat konden zijn ouders daar helaas niet bij zijn. Het huwelijk stond in het teken van de kleuren blauw en wit. Dit zijn de kleuren van voetbalclub Blauw-Wit waar Wilfred voetbalt en waar de benefietmiddag ook plaats gaat vinden. Zodra Isabelle in Nederland aankomt, kan Wilfred haar eindelijk gaan inschrijven bij de gemeente. Malyn heeft met succes haar inburgeringcursus voltooid en als gezin willen ze dolgraag met hun dochtertje Isabelle in Nijmegen een toekomst opbouwen.

Steun Isabelle

Naast de zorgelijke maar hoopvolle situatie omtrent Isabelle’s leven geeft de nog moeilijke financiële situatie ook tekenen van hoop. Er wordt via de Facebookpagina Red Isabelle van Beers en de website dreamordonate geld ingezameld. Wilfred vertelt: ‘Er is nu ongeveer zevenduizend euro via Facebook en dreamordonate ingezameld voor mijn dochtertje Isabelle, dat is fantastisch.’ Het is echter niet toereikend om in alle kosten te voorzien. Er zijn kosten voor het vervoer, voor het ziekenhuis op de Filipijnen, voor ziekenhuiskosten in Nederland. De totale kosten van het vervoer bedragen 40.000 euro. De kosten van het Filipijnse ziekenhuiskosten zijn nog niet exact bekend.
Iedereen hoopt dat de benefietmiddag, zondag 28 juni van 12.00-17.00 uur op de voetbalclub Blauw Wit, een succes wordt. Op de voetbalvelden aan de Energieweg 45 zal vanalles te doen zijn: een loterij, rommelmarkt en eetkramen. Er worden ook voetbalwedstrijden gespeeld, de inschrijfgelden van de spelers zijn bestemd voor Isabelle.
 

Dit bericht delen:

Advertenties