Morgen Podium voor TAALent

Van onze redactie
7 december 2013
Tijdens Podium voor TAALent krijgen TAALenten een onderscheiding omdat ze anderen op hun eigen wijze inspireerden om te lezen of te schrijven. Dit jaar reikt de Bibliotheek Gelderland voor het eerst deze onderscheidingen uit.

De onderscheidingen worden uitgereikt door de Nachtburgemeester van Nijmegen, Doro Krol, Aan het einde van de middag wordt de prijs voor ‘Aanstormend TAALent’ uitgereikt, een individuele schrijfcoaching aangeboden door De Lindenberg.

Vanaf morgenmiddag 14:00 uur betreden enkele TAALenten het podium en kan iedereen genieten van diverse verhalen, gedichten en muziek. TAALenten leveren een belangrijke bijdrage aan de taalcultuur in Nijmegen. Voorbeelden van TAALenten zijn voorlezers, schrijvers, dichters of laaggeletterden. Leeftijd speelt geen rol, iedereen van 8 tot 88 kan de onderscheiding verdienen. Dit Podium voor TAALent wordt een jaarlijks terugkerend festijn, georganiseerd door de Bibliotheek Gelderland Zuid.
 
Dit jaar gaat de onderscheiding naar de 50+ Voorlezers, Nadi Shahid (schrijfster), Lynn van Ewijk (dichter), Neev (rapper), Elly Vermeulen (vrijwilliger Bibliotheek op School), Heidi Koren (dichter), Thijs Oude Vrielink (IVC-Intercity) en Victor Vroomkoning (dichter).

Morgen, zondag 8 december, in de Bibliotheek De Mariënburg van 13.15 uur tot 16.15 uur.

Marienburg 29, 6511 PS  Nijmegen, 024 - 327 49 11


Dit bericht delen:

Advertenties