Zelf-afschuimend bierglas het Waaltje in juli op de markt VIDEO

Van onze redactie
26 juni 2015
Het nieuwe bierglas, ontworpen door Nijmegenaar Frans Ditmer, komt op 15 juli op de markt. Het bierglas maakt het tappen van het perfecte biertje stukken eenvoudiger en het glas maakt de smaak van een biertje beter.
Bierglas het Waaltje
Het glas, met een beetje schuine drinkrand, biedt verschillende voordelen ten opzichte van het normale bierglas. Er kan bijvoorbeeld sneller in series getapt worden en het glas zorgt zelf voor de ideale, altijd gelijke, stevige schuimkraag. Een eventuele kater wordt beperkt. Frans Ditmer van TripleS International zegt hierover: ‘Natuurlijk kun je nog steeds een kater krijgen, maar het lichaam droogt minder snel uit. Een kater ontstaat door uitdroging van het lichaam en dat is met ons bierglas ‘t Waaltje minder het geval.’
Horecava Innovation Award 2015
In januari won het innovatieve glas in de Amsterdamse RAI tijdens de horecavakbeurs 2015 de eerste prijs in de categorie equipment en services. Deze categorie betreft producten die zorgen voor betere kwaliteit van een product, en die het werk van barpersoneel makkelijker maken.    


 
 

Dit bericht delen:

Advertenties