Update: zieke baby Isabelle is onderweg naar Schiphol

Van onze redactie
29 juni 2015
Teleurstellend was het voor Wilfred van Beers, de vader van de zieke baby Isabelle die op de Filipijnen in een ziekenhuis lag, dat de terugkomst van Isabelle en zijn vrouw Malyn naar Nederland uitgesteld werd. Er was voor de vliegtuigmaatschappij meer informatie nodig, maar inmiddels is Isabelle onderweg naar Nederland.
Nieuwe vlucht naar Nederland
Vandaag, rond 14.00 uur, is het vliegtuig met Isabelle, Malyn en het artsenteam vanuit de Filipijnen vertrokken. Verwacht wordt dat Isabelle morgen in de vroege ochtend op Schiphol aankomt. Bij aankomst gaat Isabelle direct door naar het Radboud Academisch Medisch Centrum voor behandeling van haar aandoening.
De in spanning afwachtende vader Wilfred van Beers zei: ‘gelukkig zitten ze nu eindelijk  in het vliegtuig en komen ze naar Nederland toe. Hopelijk gaat de vlucht voorspoedig, en kan mijn dochtertje Isabelle snel geholpen worden in het Radboud Ziekenhuis. Morgen ga ik ze op het vliegveld opwachten.’
Donaties
Zondag heeft de succesvolle benefietmiddag voor Isabelle van Beers op voetbalclub Blauw Wit plaats gevonden. De dag werd druk bezocht en er werd gevoetbald voor Isabelle. Om en nabij de 5.000 euro is er ingezameld om in de kosten te voorzien. De familie Van Beers is hier erg blij mee.De website dreamordonatie vermeld dat er via dit kanaal al bijna 3.000 euro is ingezameld. De verschillende inzamelingsacties in het kader van de actie Red Isabelle van Beers werpen hun vruchten af maar het streefbedrag is nog niet bereikt.
Via dreamordonate of de facebookpagina Red Isabelle van Beers kunnen mensen een donatie doen om Isabelle en haar familie te steunen.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties