VPRO Tegenlicht Meetup met als thema 'Macht aan de stad' in Droomvilla Lux

Van onze redactie
3 juli 2015
In samenwerking met de redactie van het VPRO tv-programma Tegenlicht organiseren Nijmegenaren Rob Marrevee en Maarten Barckhof op dinsdag 7 juli in Droomvilla Lux een gratis toegankelijke Tegenlicht Meetup. Het thema is 'Macht aan de stad'. Tijdens deze bijeenkomst is volop ruimte voor gesprekken en levendige discussies. Te gast zijn onder andere bestuurskundige aan de Radboud Universiteit Jan Kees Helderman, Pepijn Boekhorst (GroenLinks) en directeur van de Vierdaagsefeesten Teddy Vrijmoet.
Tijdens de avond bekijken de aanwezigen fragmenten van de aflevering ”Macht aan de stad”. Vervolgens komen de gasten aan het woord en daarna gaan de deelnemers  hierover in gesprek. De insteek daarbij is: hoe kan de samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, universiteiten en hogescholen, maatschappelijke organisaties en burgers verbeteren, wat is hiervoor nodig en hoe kan er meer ruimte worden gecreëerd zodat initiatieven van ondernemers en burgers ook echt van de grond kunnen komen. Omstreeks half tien wordt de avond samengevat en daarna volgt een borrel om informeel na te praten.

Organisatie

De organisatie is in handen van organisatiecoach en talkshowhost van “Mijn Bedrijf Draait Door” Rob Marrevee en Maarten Barckhof, projectleider bij het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap van de HAN en zelfstandig communicatieadviseur en coach.

Kijk voor meer informatie over deze dynamische avond op de website van 'Mijn Bedrijf Draait Door'.

Dit bericht delen:

Advertenties