Cultureel terras De Kaaij: ontspanning, gezelligheid en inspiratie bij de Waalbrug

Van onze redactie
3 juli 2015
Vanaf vandaag kan Nijmegen weer een bezoek brengen aan Cultureel terras De Kaaij. Onder de Waalbrug kunnen bezoekers de hele zomer genieten van culinaire verrassingen, fijne muziek, oude en nieuwe ambachten, kunst, dans, strand, bekende en nieuwe activiteiten. De Kaaij wil bezoekers een plek bieden om te ademen, om tot rust te komen. Maar ook een plek waar mensen zich kunnen laten leiden door het moment, elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer die verrast en verbindt.
Tot en met eind augustus staan alle bekende gezichten weer klaar om de bezoekers te verwennen met vertrouwde en nieuwe lekkernijen. Aan de bar kan de bezoeker terecht voor frisse biologische sapjes en heerlijk koud bier. Net als vorig jaar wisselen de chefs uit Nijmeegse restaurants elkaar af in De Kaaidraaier. De culinaire verrassing van dit jaar is de Tafel van 100. Hier geniet je elke zondagmiddag aan één lange tafel met vriend en vijand van een verrassingsmenu.

Programma
 
De Kaaij is dit jaar de hele zomer open. De eerste drie weken iedere dag. Na de Vierdaagse alleen in het weekend vanaf donderdag, met elke week een ander thema. Het volledige programma is te lezen op de website van De Kaaij.

 

Dit bericht delen:

Advertenties